You are currently viewing MILONGA – El tango, esos minutos de revancha

MILONGA – El tango, esos minutos de revancha

Details
Start:

23 septembra - 21:00

End:

24 septembra - 01:00

Event Category:

SLO, TANGO

Event Tags:

ODPLESANI

Website:
Event Website
Venue

Plesni studio Moj Korak

Vilharjeva 3

Ljubljana, Slovenia, 1000

Obeta se nam poseben petkov večer, saj bomo delček milonge poslali v Argentino, kjer se ustvarja nov film o tangu. Režiserja sta k sodelovanju povabila plesalce iz mnogih dežel, med njimi tudi iz Slovenije. Milonga v plesnem studiu Moj korak bo eno od prizorišč, kjer se bo posnel trenutek tango zgodbe. Če želite sodelovati ali pa bi se radi le naplesali, vas vabimo v petek 23. septembra ob 21. uri, da se pridružite pri soustvarjanju filma. Z nami bo DJ Oliver (ITA).

Social Tango Project v sodelovanju z Mulata Films, večkrat nagrajeno argentinsko produkcijsko hišo, snema celovečerni film “The tango, those minutes of rematch”, ki pripoveduje o 70-letni plesalki brez gledaliških izkušenj, ki z eno samo predstavo prepriča gostujočega producenta, da podpre mednarodno turnejo. Ta zgodba hkrati odpira intimo skupine ljudi, ki jih druži strast do plesa.
Film režirata Agustina Videla in Pablo Destito, ki sta že sodelovala pri kratkem filmu “Being”, nominiranem na več kot 20 mednarodnih festivalih.

Dodaj odgovor