O NAS

Plesni studio Moj korak je prostor, kjer se srečujemo ljudje, ki smo veseli, da smo srečali ples in da je ples srečal nas. Zaživeli smo v samem centru Ljubljane, kjer v edinstveni dvorani lahko sledimo svojim sanjam. Ne glede na to, kdaj in zakaj, ste ali boste vstopili v Moj korak – potrudili se bomo, da Vam pričaramo nepozabno vajo življenja.

Naša vizija je ljudem približati bogato in barvito dediščino plesa v vsem svojem pomenu.

Želimo deliti našo strast do te čudovite umetniške oblike skozi odprt dialog z vsemi generacijami.

S svojim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami ustvarjamo sproščeno in kreativno plesno okolje, kjer lahko vsak posameznik odkriva svoje potenciale.

Mateja Juvan

kreativna vodja in plesna učiteljica

“Moj svet se je začel vrteti s plesom in Moj korak je prostor, kjer se svet vrti naprej”

Od svojega šestega leta dalje sva s plesom neločljiva. Velik del življenja sem posvetila tekmovalni poti v latinsko ameriških in standardnih plesih, na kateri sem se med drugim kot prva slovenska plesalka uvrstila na mladinsko evropsko prvenstvo.

Zaključek uspešne tekmovalne poti je zame pomenil priložnost, da se preizkusim v vlogi plesnega učitelja. Plesne izkušnje, znanje pridobljeno na Fakulteti za šport in na različnih izpopolnjevanjih doma in po svetu, predvsem pa občutek za posameznika in neizmerno veselje do dela z ljudmi, so udejanjili mojo željo, ples približati ljudem.

Trudim se ustvariti sproščeno, spodbudno in kreativno okolje, kjer se ljudje zabavamo, povezujemo, spoštujemo sami sebe in druge ter skupaj odkrivamo čarobni svet plesa.

SODELAVCI

O-nas-Marko-e1409855698110

Marko Preston

TaiChi in QiGong

S TaiChi in QiGong veščino sem se začel ukvarjati pred trinajstimi leti. Na pot učenja te starodavne veščine me je pripeljala želja po boljšem zdravju in mentalnem počutju. Vse otroštvo sem preživel kot hiperaktiven otrok in redna vadba TaiChija in QiGonga mi je dala tisto kontrolo nad lastno glavo, ki mi je ves ta čas manjkala. Kot študentu filozofije pa me je ta vzhodnjaška disciplina posrkala vase in prevzela zaradi svoje dolge tradicije in globoke filozofije. Največji čar TaiChija in QiGonga je, da je to veščina s katero se lahko ukvarjaš vse življenje in vsak sleherni dan ponudi nova presenečanja in nova spoznanja. TaiChi in QiGong sedaj poučujem 5 let, pri samem poučevanju pa uporabljam tudi bolj sodobne metode poučevanja, ki jih ponuja novodobna psihologija.

371924362_3094664894174080_3295107679519249309_n

Karin Putrih

+386 51 324 140

karin.putrih@gmail.com

Sem učiteljica joge, plesalka, akrobatka in kaskaderka. Gibanje je del mojega vsakdana, je način življenja, joga podloga pa varno zavetje pred razburkanimi trenutki življenja. Leta 2020 sem odpotovala na Kostariko, kjer sem pod vodstvom Jonah-a Kesta-a, sina Briana Kesta (ustanovitelja Power yoge), uspešno opravila učiteljski tečaj. To ni bila samo šola joge, ampak življenjska izkušnja, po kateri sem se precej preprosto odločila za svojo pot. Poučevanje in mentorstvo je del mojega življenja od leta 2005. Poučevala sem ples, ustvarjalni gib in jogo v različnih okoljih za vse starosti. Joga je v moje življenje prinesla radovednost, mir, poglobljene odnose in zdravo počutje. Vse to želim deliti z vami.

371879023_131016620084925_3158240030626584344_n

Polona Seljak Povše

Pilates je pomemben del mojega življenja že več kot dve desetletji. Z njim sem se sprva začela ukvarjati zgolj ljubiteljsko. Nisem vedela, da se bo ta, na videz preprosta vadba, kmalu spremenila v moje delo, ki ga opravljam z največjim veseljem in odgovornostjo. Pred trinajstimi leti sem doživela hudo telesno poškodbo in spoznala pravo vrednost pilatesa. Iskala sem vadbo, ki ne bi krepila le mojega telesa, temveč tudi mojo notranjo in osebno moč. Pilates je bil ena izmed redkih vadb, ki sem jih lahko izvajala kljub poškodbi. To je bil dokaz, kako vsestranski, dostopen in nežen je pilates za vsakogar, ki ga izvaja.

Po odličnih rezultatih, ki mi jih je prinesel pilates, sem začutila osebno poslanstvo in pridobila licenco za inštruktorico pilatesa. Ta odločitev pa je terjala, da sem po 16-ih letih zapustila varno delovno okolje in redno zaposlitev, ter predrugačila svojo poklicno pot. Pilates je obogatil moje življenje, zdaj pa sem na vrsti jaz, da obogatim življenja in zdravje drugih. Kjub vsemu, pa so moj največji dosežek moji trije najstniški otroci. Ubistvu dve najstnici in en skoraj 20-letnik. Ob vsaki priliki rada pobegnem v naravo, najdete me pa tudi na rock koncertu ali na baletni predstavi.

“Only through the attainment of perfect balance of mind and body, can one appreciate what really constitutes normal health.” Joseph Pilates

DVORANA

Ponujamo tudi možnost najema dvorane

Za več informacij in ceno najema nas prosim kontaktirajte.

PONUDBA

URNIK

POMEMBNEJŠI DATUMI, ko plesne vaje ne potekajo:

Jesenske počitnice: 23.10. – 1.11.2021
Božično – novoletne počitnice: 25.12.2021- 2.1.2022
Zimske počitnice: 19.2. – 27.2.2022
Velikonočni ponedeljek: 18.4.2022

Prvomajske počitnice: 27.4. – 2.5.2022

CENIK

POSKUSNA VAJA

plesna vaja iz rednega programa
(90 min)
 
za vse, ki bi želeli najprej spoznati način našega dela
 
velja le za “PLESNI PAKET”

PLESNI PAKET

9 plesnih vaj iz rednega programa
(po 90 min)
 
sobotni plesi z asistenco naših plesnih učiteljev
 
na vajah in na plesu je poskrbljeno za pijačo in posladek
 
ZA NAJBOLJ ZVESTE: ob nakupu vsakega četrtega plesnega paketa
1 individualna ura na par brezplačno

INDIVIDUALNA URA

plesna vaja za posameznika ali par
(60 min)
 
namenjeno vsem, ki si želijo posebne pozornosti in plesnega učitelja samo zase

POROČNI PAKET

5 plesnih vaj za mladoporočenca
(po 60 min)
 
sestava koreografije za prvi ples
 
dodatna skupinska plesna vaja za svate
0€
107€
cena na posameznika
45€
vsak naslednji par: 20€
175€
cena na par

AKTUALNO

No Events are found.